Fullt upp

Hej igen! 
Som ni kanske märkt så har jag inte bloggat sedan i tisdagskväll.. Anledningen till detta är att jag har haft fullt upp, tyvärr. Eller rättare sagt så har jag har valt att prioritera det som jag känt varit viktigast! 
Så vad har jag egentligen gjort? 
Onsdags: Var på boda borg, vilket är som fångarna på fortet. Var borta från 08-16.ungefär och klockan 17 så började min träning. Som sagt fullt upp.. Efter träningen som sluatde 18.30 så var det bara hem igen för att duscha, äta och sen låg jag i sängen kan jag säga! (Inte vart så trött på hela 2015)
Torsdag: Hade extraträning med innebandyn i 2h och tro mig det kändes VERKLIGEN att jag hade varit sjuk i 2 veckor! Efter det så städade jag mitt rum och pluggade (igen). 
Fredag: Var i Gbg med mamma, min bror och hans tjej hela dagen för att shoppa! (BILDER KOMMER) 
Lördag: Jobbade från 12-17.20 ungefär. Efter det tog jag en lååånng + välbehövlig dusch och sen var det tacos som stod på schemat!
 
Trots att jag inte har kunnat blogga på fyra dagar så kan jag inte lova så värst bra uppdarering imorgon heller, tyvärr. 
Ska gå upp kl 06 (snark) för att ha match i Vänersborg. Inte jättetaggad på det kan jag väl erkänna. När jag kommer hem så ska jag bara packa upp min saker och fräscha till mig lite och sen ska jag åka iväg för att kolla på innebandy. Fårse när jag är hemma igen och om jag hittar någon tid till att blogga. 
Annars hörs vi på måndag igen! 
 
 
FÖRLÅT för denna usla uppdatering! 
 
Hoppas i alla fall att ni har en bra kväll med mello, vänner och gottt snacks:* 
 
//Hannah